Kuvia      Sanoja          ?   

© 1995-2015 Kalle Ahvenus

   | Sanoja | Tekijänoikeudet  

Tekijänoikeudet

Sivuston tekijänoikeudet omistaa Kalle Ahvenus.

Osioissa joiden tekemiseen on osallistunut joku muu kuin allekirjoittanut on erikseen maininta tekijästä, kuvan ottajasta tai tekstin kirjoittajasta.

Kuvien tekijänoikeudet omistaa kuvien ottaja, ellei kuvien julkaisuoikeuden myymisestä tai lainaamisesta ole erikseen sovittu kirjallisesti.

Kuvia saa kopioida vapaasti yksityiseen ja opetuksellisiin tarkoituksiin.
Kuvien kaupallinen käyttö ilman kirjallista lupaa on kielletty.

Kuvien kopion kaupalliseen käyttöön tai käyttämiseksi ansiotoiminnan osana vaaditaan kuvan ottajan tai tekijän suostumus.

Tekstien käyttöoikeudet omistaa tekstien kirjoittaja,  ellei tekstien julkaisuoikeuden myymisestä tai lainaamisesta ole erikseen sovittu kirjallisesti.

Sivuston tekstejä (*shtml, *.html, *.htm, *.txt, *.mht, *.mhtml) mukaanlukien sivuston lähdekoodin saa kopioida vapaasti yksityiseen ja opetukselliseen (ei kaupalliseen) käyttöön mikäli kopiota säilytetään paikallisena kopiona, eikä sitä edelleen julkaista internetissä tai intranetissä ilman kirjoittajan lupaa.

Tekstin tai lähdekoodin kopion kaupalliseen käyttöön tai käyttämiseksi ansiotoiminnan osana vaaditaan tekstin kirjoittajan kirjallinen suostumus.

Teksteissä esiintyvien virheellisten tietojen aiheuttamasta mahdollisesta henkisestä, fyysisestä tai taloudellisesta vahingosta tai kärsimykssestä vastaa lukija.

Tekijänoikeusrikkomuksissa sovelletaan Suomen oikeuskäytäntöä.

Mikäli tunnet että teksti tai sivustoilla esiintyvät kuvat loukkaavat yksityisyyttäsi tai aiheuttavat harmia ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä materiaalin poistoa.

Jos olet epävarma saako materiaalia käyttää, kysy lisätietoja sähköpostitse.


 

Sivua ladattu kertaa.
 Viimeksi muokattu 24.12.2006

|   Sivun alkuun   |   Edellinen sivu   |   Etusivulle   |Valid HTML 4.01 Transitional